5 συμβουλές για τους φίλους σας να δοκιμάσουν το CrossFit

Οι φίλοι μας που δεν εμπλέκονται στον κόσμο του box και των barbells θέλουν να πουν ότι είμαστε όλοι σε κάποια λατρεία – την οποία, φυσικά, θα αρνηθούμε. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε κάποιο είδος λατρείας, έτσι δεν είναι; Εντάξει, δεν θυσιάζουμε κατσίκες στον Δία ή κάτι τέτοιο, αλλά φτιάχνουμε ένα είδος αστείου πηγαίνουμε στον ‘ναό’ μας και γιορτάζουμε τις ουλές από την μάχη μας με καμάρι. Ω, και πάντα κηρύττουμε για το CrossFit. Έτσι, τώρα που έχουμε διαπιστώσει ότι βρισκόμαστε στην λατρεία του Fitness, είναι καθήκον μας ως ένθερμοι οπαδοί να προσλάβουμε τους φίλους και την οικογένειά μας στην υπόθεση. Εδώ είναι 5 ‘συμβουλές’ για να πάρετε τους φίλους σας για να δοκιμάσετε CrossFit.

1 – Κάνετε μια τάξη μαζί.

Οι φίλοι σας είναι πολύ πιο πιθανό να δώσουν την ευκαιρία στο CrossFit αν γνωρίζουν ότι θα υπάρξει ένα γνωστό πρόσωπο στην τάξη. Ανάλογα με την εμπειρία του φίλου σας (και ό, τι λέει ο προπονητής σας), μπορεί να είναι σε θέση να εισέλθει σε μια κανονική τάξη, εάν το WOD είναι απλό. Διαφορετικά, δεν θα έπρεπε να ασχοληθείτε με αυτά με την ελεύθερη τάξη που προσφέρει το box σας για πιθανούς νεοφερμένους. Ναι, οι κινήσεις μπορεί να είναι απλές και όχι τόσο συναρπαστικές, αλλά δεν κάνουν λάθη χωρίς τάξεις μπορεί να είναι εξίσου τρομακτικό όπως οποιαδήποτε άλλη προπόνηση. Αν μη τι άλλο, μπορείτε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας για να δείτε πόσο μακριά έχετε έρθει ενώ ο φίλος σας παίρνει την πρώτη γεύση του CrossFit. Εάν το σκοτώνετε και ο φίλος σας είναι παρακινημένος από την απόδοσή σας, θα έλεγα ότι μόλις προσθέσατε έναν ακόλουθο στις τάξεις.

2 – Γνωρίστε τους στον προπονητή σας και στην οικογένεια του box.

Είναι σημαντικό να αποδείξετε ότι παρόλο που μπορεί να είστε σε μια «λατρεία», ο προπονητής σας και οι συνάδελφοι του οπαδού του WOD είναι στην πραγματικότητα αρκετά δροσεροί άνθρωποι. Για να γίνει αυτό, θα ήταν καλύτερο για όλους εσάς να πάρετε μια μπύρα μαζί έξω από το κιβώτιο. Βλέποντας όλοι στο φυσικό τους περιβάλλον, ιδρώνοντας, ουρλιάζοντας, μπορεί να είναι κάπως ξεπερασμένο για τον φίλο σου.

3 – Στείλτε τους εμπνευσμένες ιστορίες από άλλους αθλητές – και πείτε τους τη δική σας!

Αυτό μπορεί να είναι το πιο cool και μοναδικό θέμα της κοινότητας CrossFit. Πόσες ιστορίες ξέρετε προσωπικά για το πού κάποιος έχει αγωνιστεί μέσα από τις αντιξοότητες και πέτυχε χάρη στο CrossFit; Φροντίζουμε για την δική μας κοινότητά, είτε πρόκειται για προσαρμοστικούς αθλητές είτε για προσωπικό εξυπηρέτησης, ανταγωνιστικούς αθλητές. Είμαστε όλοι ίσοι – και αγαπώ πραγματικά την κοινότητα γι ‘αυτό. Δεν μπορείτε πραγματικά να διαπιστώσετε ότι με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα αθλητισμού ή γυμναστικής, αν μπορείτε να τα καταφέρετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πείτε στον φίλο σας μερικές εμπνευσμένες ιστορίες, να τους δείξετε μερικά βίντεο προσαρμοστικών αθλητών και να πάρουν γρήγορα την εικόνα. Το CrossFit είναι μοναδικό σε σχέση με τις περισσότερες μεθόδους προπόνησης. Αν δεν είναι παρακινημένοι από αυτό, τότε ίσως είναι καλύτερο να μην έρθουν μαζί σας.

4 – Δείξτε τις εικόνες του Rich Froning ή / και του Camille LeBlanc Bazinet.

Έτσι, αν δεν το γνωρίζατε ήδη έχουμε κάποιους φανατικούς ανθρώπους στο CrossFit. Μπορείτε απλά να τους δείξετε μερικές φωτογραφίες του Froning και / ή του Bazinet. Αν δεν γοητευτούν από τους δύο μεγαλύτερους άρχοντες της λατρείας μας, τότε θα προσπαθήσουν να αναδημιουργηθούν στην εικόνα τους. Το μόνο που χρειάζεται να πείτε είναι: «Ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε αυτό, είναι να ξεκινήσετε το CrossFit.»

5 – Κερδίστε ένα στοίχημα. Ξεγελάστε τους.

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, ίσως χρειαστεί να καταφύγετε σε άλλα ‘μέσα’ για να προσελκύσετε τον φίλο σας στο άθλημα. Ειλικρινά, είναι για το δικό τους καλό. Έτσι, τώρα είναι η ευκαιρία να γίνετε δημιουργικοί. Δημιουργήστε ένα στοίχημα όπου, αν χάσουν, το αποτέλεσμα να προσπαθήσουν το CrossFit για μια εβδομάδα (τότε εξαπατήστε τους και κερδίστε το στοίχημα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *